O PODJETJU

V letu 2012 je Veterinarska postaja Slovenska Bistrica d.o.o. zgradila nov objekt, ki smo ga verificirali kot veterinarsko bolnico. V Veterinarski bolnici Slovenska Bistrica lahko izvajamo tudi najzahtevnejše diagnostične, kirurške in ostale posege pri velikih in malih živalih. S tem namenom so novi prostori opremljeni z vrhunsko digitalno rentgensko, ultrazvočno in endoskopsko opremo za diagnostiko pri malih in velikih živalih. Z novim objektom smo edina zasebna veterinarska organizacija v Sloveniji, ki ima prostore za celovito veterinarsko oskrbo konj s pregledno ambulanto, kirurško dvorano, prebujevalnim in bolnišničnimi boksi.

Nismo pozabili na naše rejce goved, prašičev in drobnice, pri katerih opravimo glavnino dela na terenu. V naši ponudbi uvrstili različne mineralno vitaminske mešanice, prehranska dopolnila, razkužila in druge dodatke za goveda, prašiče, drobnico in konje.

Na voljo je pester izbor osnovne in dietne hrane za pse in mačke različnih proizvajalcev (Royal Canin, Eukanuba, Bosch, Iams, Sanabelle…), šamponov, sredstev proti notranjim in zunanjim zajedalcem, prehranskih dopolnil in še veliko drugega.