HRANA IN PREHRANSKA DOPOLNILA

Za zdravje in dobro počutje vašega hišnega prijatelje je zelo pomembna ustrezna prehrana. Nudimo vam pester izbor  osnovne in dietne hrane za pse in mačke različnih proizvajalcev (Royal Canin, Eukanuba, Bosch, Iams, Sanabelle…), šamponov, sredstev proti notranjim in zunanjim zajedalcem, prehranskih dopolnil in še veliko drugega.

Z novembrom smo na naše prodajne police uvrstili nekaj novih artiklov. Hrano za pse vrhunskega kanadskega proizvajalca Champion Pet Foods, Orijen in Acana, ter dodatke za popolno nego in prehranska dopolnila znanega švicarskega proizvajalca PHA.

Po operaciji ali bolezni živali je izbira pravilne hrane še kako pomembna pri okrevanju. Po posvetu z veterinarjem lahko pri nas dobite ustrezno hrano za svojega kosmatinca glede na njegovo starost, zdravstveno stanje in fizično aktivnost.

Prav tako imamo  na voljo veliko paleto prehranskih dodatkov v različnih oblikah, tekočinah ali prahu, za preventivno zaščito pred različnimi boleznimi in za hitrejše okrevanje med in po bolezni.

Za lepe kožuščke so vam na voljo raznorazni šamponi, razpršila, zaščitne kreme in negovalna olja.

In seveda tudi posladki…

Pri izbiri ustrezne hrane vam svetujejo naši veterinarji in strokovni sodelavci.